Uptodate » ‘Open’ sollicitatie formulier programmeur (bijbaan) Hengelo C#

‘Open’ sollicitatie formulier programmeur (bijbaan) Hengelo C#

Ben jij onze nieuwe collega programmeur? Ben je enthousiast over het werken voor Uptodate als werkgever? Heb je ervaring met de Microsoft producten voor de ontwikkeling van oplossingen voor industrie, overheid, onderwijs, zorg en goede doelen organisaties.

Belangstelling voor heel diverse puzzels en uitdagingen?

Bij Uptodate willen we graag kennis met je maken.

Ja, ik wil graag werken als ontwerper / programmeur voor Uptodate (deeltijd).

* geen enkele invoer is verplicht !

Voornaam, voorletters en achternaam

-----

Email

Telefoon

-----

Eventuele vragen

Eventuele motivatie (upload als document/foto) :

Eventuele pasfoto :

Eventuele cv:

-----

of bel 074 - 291 22 77

Uptodate zal zo spoedig mogelijk reageren op je sollicitatie per contactformulier, doch uiterlijk binnen 3 werkdagen. Wij bedanken je alvast voor de genomen moeite om het formulier in te vullen.

UPTODATE programmeur bijbaan Enschede Hengelo c++ c#
Uptodate in ‘t kort:

Uptodate biedt naast spraakmakende en grensverleggende IT-projecten vooral een prettige werkomgeving. De ontwikkeling van onze medewerkers staat voorop, dit is immers de basis voor creativiteit en innovatie. Kennis- en informatieoverdracht zijn ingebed in het dagelijks werk. De informele sfeer staat garant voor een vanzelfsprekende uitwisseling tussen de verschillende disciplines.

Voelt je je thuis in een dynamische en flexibele organisatie met een stimulerende werksfeer en uitstekende ontplooiingsmogelijkheden (groeiende organisatie), dan maken wij graag kennis met je.

Voor studenten, wellicht onze toekomstige vaste medewerkers, zijn er regelmatig mogelijkheden voor een bijbaan, stage of afstudeeropdracht binnen één van onze disciplines:

  • adviseren, ontwerpen en programmeren met kennis van bijvoorbeeld: C#, VB, ASP.NET en SQL
  • totale integrale oplossingen, of delen daarvan. ERP, CRM, HRM, PM, documentenbeheer, webwinkels, productieautomatisering, mobiele apps, sterkteberekeningen en andere technische berekeningen en tools.
  • Uptodate functiebibliotheek voor allerlei deeloplossingen in DLL’s en eventueel nog Ocx’s, webparts enz

 

vrij van copyright ;-)