Uptodate » Welkom, fijn dat u Uptodate Acces software & training gevonden heeft.

Welkom, fijn dat u Uptodate Acces software & training gevonden heeft.

Uptodate Access SQL Excel VBA training groep

Wilt u ook samenwerken met Uptodate?
Met onze klantvriendelijke adviseurs,
ontwerpers,  programmeurs en/of trainers,
voor software op maat,
voor kantoor en/of productie,
om uw organisatie doeltreffend te coördineren?

Een paar korte vragen:

Maken uw programma’s u het werk ècht gemakkelijk? Werkt het snel?

Typt u soms iets over? Of heeft u al automatische koppelingen?

Zijn uw programma’s zonder hiaten en zonder doublures? Te veel mogelijkheden? Houdt u adressen op meer plaatsen bij?

Koopt u ook nog steeds standaard programma’s, waarbij u vastloopt in de talloze mogelijkheden, waarvan de toepasbaarheid in uw organisatie  onduidelijk is?

Heeft u er genoeg van dat u een jaar moet wachten op een nieuwe versie om vervolgens te constateren dat uw wens nog niet verwerkt is?

De snelle ontwikkeling van op maat gemaakte Uptodate programma’s, dankzij wekelijkse opleveringen, maken uw werk ècht gemakkelijk.

Onderhoudscontracten zijn niet nodig bij Uptodate.

Uptodate maakt programma’s met middelen, die u wellicht nog niet kent, zoals SQL, ACCES, VBa, C# en ASP.NET met koppelingen naar al uw losse Excel-dashboards, Outlook, Exchange, SharePoint, SAP, Exact, Navision, Dynamics en ook allerlei computersystemen, tot en met de mobieltjes.

Uptodate verzorgt voor u graag een creatieve en innovatieve benadering van duurzame veranderingen van uw werk en uw organisatie, voor het overtreffen van uw zakelijke doelstellingen.

Wat zegt de klant: Ik heb Uptodate leren kennen tijdens de bouw van OneTool. OneTool is een database waarin medewerkers o.a. de urenregistratie, de voorraden en de voortgang van het werk bijhouden. Voor het management levert OneTool de benodigde stuurinformatie zoals doorlooptijden, kwaliteit, productiviteit.

“Problemen bestaan daarbij niet voor Uptodate alleen de oplossingen.”

OneTool is gebouwd conform de SCRUM methodiek, waarbij in sprints van 2 weken nieuwe onderdelen gebouwd werden. Als scrum master was ik namens het MT verantwoordelijk voor de ontwikkeling van OneTool. In deze hoedanigheid heb ik Paul van Gorp (docent van Uptodate) leren kennen als een man met zeer veel kennis over databases. Problemen bestaan daarbij niet voor Uptodate alleen de oplossingen. De vaak ingewikkelde wensen vanuit het MT wist Uptodate in te bouwen in het systeem. Naast het bouwen van de database heeft Uptodate zijn kennis overgedragen aan 3 onervaren collega’s, die nu zelfstandig in staat zijn OneTool uit te breiden en te onderhouden.

Vanuit niets is er een registratiesysteem neergezet waarbij zowel de wensen van de medewerkers als het management verwerkt zijn. De implementatie is gevierd met een etentje!”, aldus Jacqueline Hendriks, changemanager ING Amsterdam.

Uptodate cursus SQL programmeren SQL expert SQL specialist

Uptodate cursus SQL programmeren SQL expert SQL specialist

Uptodate cursus Excel gevorderd

 

Heeft u een vraag? Bel ons gerust. 074 – 291 22 77 

 

 

 

 

 

vrij van copyright ;-)